Anledningar att välja myWeddingSolution..

Kom igång på nolltid..

Skapa konto

Ni registrerar er gratis genom att uppge email och lösenord. Ni får då tillgång till er sida och kan komma igång direkt.

Beskriv er drömresa

Vill ni flyga till Paris och äta goda middagar? Kanske åka på safari eller snorkla i Barriärrevet? Dröm stort och se ert äventyr växa fram på världskartan.

Fyll på presentlistan

Nu är det dags att beskriva vad ni vill göra på resan - här är det bara fantasin som sätter gränser. Ni lägger snabbt till presenter från vårt välfyllda presentgalleri eller skapar dem från grunden utifrån de aktiviteter och upplevelser ni drömmer om. Kika på våra demo-sidor för inspiration: demo1, demo2, demo3 & demo4.

Informera era gäster

Sätt pris på presenterna, ange vad ni vill ha för personlig länk till er presentlista och bjud in era gäster att ta del av resan via er bröllopsinbjudan, email eller sociala medier.

Förverkliga drömmen

När ni sagt JA till varandra är det dags att ta del av presenterna. Hur ni väljer att utnyttja bidragen ni har fått in från era gäster är i slutändan helt upp till er!

Priser

För Er och era gästers säkerhet samarbetar vi med en global betalningsleverantör: Stripe. Detta innebär att bidragen från era gäster automatiskt går till ert bankkonto. För mer information om Stripe och för att se vilka andra företag som använder sig av deras tjänster, klicka på länken ovan. Har ni några frågor - tveka inte att höra av er till oss på: info@myweddingsolution.com

Vårt löfte

Presenter ni verkligen vill ha

Det är trots allt ni själva som skapar dem. Möjligheten att göra bröllopsresan till något alldeles extra!

Glada & engagerade gäster

Bjud in era gäster och låt dem ta del av ert kommande äventyr. För dem är det en lättillgänglig lösning som är betydligt smidigare än att leta och välja rätt bland traditionella gåvor!

Valfrihet

Ni förbinder er inte till någon resebyrå & kan själva välja hur ni vill använda bidragen ni har fått in!

Vår historia

My Wedding Solution Sweden AB är det första företaget i Norden som erbjuder brudpar möjligheten att finansiera sin bröllopsresa via crowdfunding. Idén växte fram i samband med våra egna bröllop då vi ställdes inför dilemmat kring önskningar och presenter.

Idag upplever många, precis som vi gjorde, att man har det mesta man behöver när det kommer till såväl prylar som husgeråd där hemma. Traditionella bröllopspresenter känns därför inte särskilt lockande (eller kanske rent av onödiga). Vissa löser det genom att önska sig upplevelser istället, men man vill samtidigt inte riskera att få för många vinprovningar eller presentkort till lokala attraktioner. Ofta landar man därför i samma slutsats som vi gjorde; det bästa vore om man kunde önska sig pengar eller bidrag till något som man verkligen vill ha. Problemet är hur man kommunicerar detta på ett bra sätt till sina gäster? Att ta ut en kuvertavgift eller att be gästerna sätta in pengar på ett konto känns trist och lite fantasilöst för såväl de som gifter sig som för bröllopsgästerna.

Detta blev startskottet för myWeddingSolution. Vi ville helt enkelt skapa den där tjänsten vi själva letade efter när vi planerade våra bröllop. En tjänst som gör det möjligt att önska sig pengar, men som samtidigt känns relevant och engagerande för alla. Presentlistan ni skapar tar avstamp i Er bröllopsresa och gästerna kan därmed både bidra till och bli del av ert kommande äventyr. Ni förbinder er inte till någon resebyrå eller specifik arrangör, utan bestämmer i slutändan själva vad ni väljer att göra med bidragen från era gäster.

Tveka inte att kontakta oss på info@myweddingsolution.com om ni har några frågor eller funderingar kring tjänsten - vi besvarar alla mail inom 24h.
Ni kan även nå oss via telefon / Facebook-chat: +46 (0)761-918382// Juan & Josefin, Björn & Hanna, Pelle & Zandra